Montáže křišťálových lustrů

Montáž v polském lázeňském městě Busko Zdroj. Do nového objektu hotelu s velkým konferenčním sálem jsme montovali křišťálová a skleněná svítidla. Celkově bylo namontováno 43 lustrů a 30 nástěnných svítidel. Největší lustr měl průměr 180cm a výšku skoro 4 metry. 


Přinášíme fotoreportáž z montáže lustrů v polském Žaganu. V tamním Knížecím paláci jsme montovali lustry do hlavního společenského sálu, předsálu, salonku a chodby. Celkem bylo namontováno 17 lustrů a 33 nástěnných svítidel. Tři největší lustry do hlavního sálu mají rozměr Ø160x180cm. 


Fotoreportáž z instalace 36 svítidel v Berlíně ve Villa Calé, budoucí rezidenci velvyslanectví státu Katar. 


Fotoreportáž z montáže křišťálových svítidel v Polsku na soukromém sídle Sliwniki. Do hlavního sálu jsme montovali velký lustr typu Marie Terezie o průměru přes 2 metry a 30 nástěnných svítidel. V chodbách paláce pak jsou instalovány mosazné lucerny. 


Firma Artcrystal Tomeš byla vybrána v široké konkurenci výrobců křišťálových lustrů jako dodavatel nových lustrů pro rekonstrukci zámečku u golfového hřiště v Paříži. Naše firma zajistila úpravy lustrů tak, aby ladily s interiérem rozměrově а výkonově, а také doladila barevně ověsy k potahům látek na křeslech a nábytku. Zajistili jsme také montáž lustrů našimi specializovanými pracovníky, kteří lustry na místo přivezli a namontovali.  


Vážený pane Tomeši,
tímto bych rád poděkoval Vám a Vaší firmě, že Vaše lustry rozzářily můj zámeček v Paříži. Jsem nadšený z křišťálových lustrů, které teď zdobí naše interiéry. Dokonale zdůrazňují atmosféru celého prostoru. Jsem spokojený se spoluprací s Vaší firmou. Mohu prohlásit: "Úžasné lustry, perfektní služby."
S pozdravem
Alex Durand, Paříž 

Kontakt

Sídlo, kanceláře a showroom:
ArtCrystal Tomeš s.r.o.

Palackého 3145/41 (budova JBX)
46604 Jablonec nad Nisou

Hana Vávrová 
obchodní referent
vavrova@artcrystal.cz
+420 725 087 878  
www.artcrystal.cz 

www.facebook.com/artcrystaltomes
www.instagram.com/artcrystaltomes/
www.pinterest.com/artcrystalt/boards/